
پیش از این گفته شده بود که برای قضاوت در مورد سیستمعامل ویندوز ۸ تا ژانویه ۲۰۱۳ منتظر بمانید تا پس از فروش پایان سال میلادی مشخص شود که آخرین نسخه از سیستمعامل رایانهای مایکروسافت چقدر نزد کاربران محبوبیت دارد.
به گزارش از شماران سیستم، مرکز تحقیقاتی Net Application در ماه ژانویه مطالعهای را انجام داد که به واسطه آن مشخص شد این محصول ۳ ماه پس از ورودش به بازار تنها ۲۶/۲ درصد از بازار جهانی سیستمهای عامل نصب شده روی رایانههای شخصی سنتی را از آن خود کرده است.
این مرکز برای انجام مطالعه خود ۴۰ هزار سایت اینترنتی را که در هر ماه ۱۶۰ میلیون بازدیدکننده واحد داشتند مورد بررسی قرار داد و دریافت که در مقایسه با ویندوز ۸، سیستمعامل ویندوز ۷ مایکروسافت توانسته بود در سه ماه نخستی که وارد بازار شد صاحب ۵۷/۷ درصد بازار شود.
البته این رقم برای ویندوز ویستا کمی پایینتر بود و گفته شد که در سه ماه نخست عرضه آن تنها ۳/۳ درصد از بازار سراغ این محصول رفته بودند.
تفاوت میان کاربران جذب شده به ویندوز ویستا و ویندوز ۸ همچنان رو به افزایش است.
مردم همچنان ویندوز ویستا را گزینه مناسبتری برای خود میدانند و این روند روی افزایش محبوبیت ویندوز ۷ نیز اثرگذار بوده است.
باید توجه داشت که پایین بودن محبوبیت ویندوز ۸ میان کاربران با کاهش فروش رایانههای شخصی در سال ۲۰۱۲ میلادی همراه بوده است.
مرکز تحقیقاتی گارتنر پیش از این اعلام کرده بود در فصل پایانی سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ میلادی تنها ۹۰ میلیون رایانه شخصی در سراسر جهان فروخته شد.
فصل پایانی سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ میلادی زمانی بود که بهترتیب سیستمهای عامل ویندوز ۷ و ویندوز ۸ وارد بازار شدند.
اگر بخواهیم به صورت دقیقتر به این قضیه نگاه کنیم، در سه ماهه پایانی سال قبل فقط ۳۰۰ هزار دستگاه رایانه شخصی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۰۹ در سراسر جهان فروخته شد.
این مسئله نشان میدهد که ویندوز ۷ در زمان ورود خود به بازار وضعیت بهتری نسبت به ویندوز ۸ داشت.
با این وجود، نتایج این بررسی چندان هم برای مایکروسافت بد نبود.
در پایان این بررسی مشخص شد که نسخههای مختلف سیستمعامل مایکروسافت درمجموع ۹۲ درصد بازار جهانی رایانههای شخصی را در دست دارند و با وجود اینکه ویندوز ۸ نتوانسته است جایی بین مردم باز کند، سیستمعامل ویندوز در حالت کلی هنوز هم محبوبیت خود را حفظ کرده است.
نظرات شما عزیزان: